De voordelen op een rij

Home / Ik ben een dienstverlener / De voordelen op een rij

De voordelen op een rij

Universele dienst

Simplerinvoicing biedt elektronische facturering voor iedereen. Met een groeiend aantal deelnemende bedrijven in heel Europa staan we nu op de drempel van e-facturering voor iedereen. Dus niet alleen voor de grote spelers, maar voor alle ondernemingen en organisaties ongeacht de omvang. Zelfs zelfstandigen en consumenten.

Toegankelijkheid

We nemen de barrières weg die MKB-bedrijven er voorheen van weerhielden om e facturering te gebruiken. Nu is er niets meer wat ze nog tegenhoudt om grote hoeveelheden facturen via uw platform te versturen.

Concurrentievoordeel

Met Simplerinvoicing kan elke onderneming, organisatie of persoon die facturen verstuurt alle ontvangers via één enkele dienst bereiken. En ontvangers kunnen al hun facturen via één enkele dienst ontvangen. In deze omgeving is bereik niet langer een probleem: dat ligt op of tegen de 100 procent. Dat is een toegevoegde waarde voor verzenders en ontvangers, die zich vertaalt in concurrentievoordeel.

Kostenbesparingen

Sluit uzelf aan voor directe toegang. Vanaf het moment dat u deel uitmaakt van het Simplerinvoicing-netwerk heeft u volledige toegang tot alle andere deelnemers. U hoeft geen tijd- en geldverslindende onderhandelingen aan te gaan met andere dienstverleners.

Gebruiksvriendelijkheid en snelheid

E-facturen worden rechtstreeks vanuit het ERP-systeem van de verzender naar het systeem van de ontvanger verstuurd; de tijd, kosten en frustraties van handmatige facturering behoren tot het verleden. Printen, posten en gegevens invoeren is niet langer nodig. Dit bespaart niet alleen kosten, maar verkleint ook het risico dat er fouten in facturen sluipen. Voor de verzender van de factuur betekent de onmiddellijke verzending en ontvangst ook dat het waarschijnlijker is dat de factuur snel betaald wordt.

Integratie

Als u zich aansluit bij Simplerinvoicing integreert u met al onze deelnemende dienstverleners. Dankzij onze open standaarden kunnen gebruikers van uw systeem hun facturen naar elke andere deelnemer versturen. Een aantrekkelijker aanbod voor hen, een toegevoegde waarde voor uw product. Zonder dat er iets verandert voor uw huidige systemen, procedures of bedrijfsmodel.

Eenvoudige implementatie

Simplerinvoicing is verrassend eenvoudig te implementeren. Er zijn open source-componenten beschikbaar om verbinding te maken. Daarnaast zijn er ook cloud-oplossingen op de markt.

Groter bereik

We bieden al het grootste bereik in Europa. Omdat onze standaard eenvoudig en gemakkelijk te implementeren is, voldoet aan sectorspecifieke eisen en gericht is op alle relevante systemen (zoals ERP- en boekhoudsoftware, diensten voor e-facturering en banksystemen) hebben we de weg vrijgemaakt voor grootschalige toepassing.

Veiligheid en flexibiliteit

Een veilige infrastructuur garandeert vanzelfsprekend een optimaal serviceniveau. Om zoveel mogelijk gebruikers te bereiken is het mogelijk facturen per e-mail te versturen (in XML-formaat of als PDF-bestand) via het systeem. .

Een sterk merk

Ons speerpunt is gebruiksvriendelijkheid, in combinatie met maximaal bereik voor de eindgebruiker. Dit wordt zodanig aangeboden dat u het kunt integreren in uw eigen unieke waardepropositie.