Download Documenten

Home / Download Documenten

Simplerinvoicing Download Documenten

 

Op deze pagina vind je de meest belangrijke documenten.

De Scheme Specifications verklaart de nodige stappen om bij het netwerk aan te sluiten, de diensten aangeboden door de Simplerinvoicing foundation en technische normen en standaarden.

De Implementation Guidelines  geven instructies voor zowel de verzendende en de ontvangende kant op het gebied van de SI-UBL implementatie.

Ten slotte zijn de Simplerinvoicing Agreements de documenten die door de Simplerinvoicing participanten getekend dienen te worden.

In onze online-tool kan iedereen de SI-BL-specificaties bekijken. Simplerinvoicing-participanten (LITE en FULL) kunnen daar ook meediscussiëren.

Heeft u vragen over de hier gepubliceerde documenten of heeft u meer documentatie nodig? Laat het ons weten, en wij zullen contact met u opnemen.
Simplerinvoicing Scheme Specifications Simplerinvoicing Scheme Specificaties 1.0 biedt een hoog niveau overzicht van de Simplerinvoicing scheme, de rollen en verantwoordelijkheden van de access points en de positionering van de access points in het PEPPOL-netwerk.
Klik hier om de Simplerinvoicing Scheme Specifications te downloaden
SI UBL Implementation Guidelines SI-UBL Implementation Guidelines bevatten instructies over welke velden moeten worden ingevuld in een SI-UBL implementatie. De SI-UBL is een subset (200 elementen) van de gehele UBL specificaties (2400 elementen).
Klik hier om de SI UBL Implementation Guidelines te downloaden
Klik hier om de Release note: Veranderingen in Implementation Guidelines 1.1 vs 1.0 te downloaden
Simplerinvoicing Agreements Simplerinvoicing Agreements zijn de documenten die moeten worden ondertekend om Simplerinvoicing FULL en/of LITE-participant te worden.
Lees meer over FULL en LITE.