Nieuw gezicht bij Simplerinvoicing

Home / Actueel / Nieuw gezicht bij Simplerinvoicing

Deze maand is Roel Crooijmans gestart als manager Simplerinvoicing bij SIDN. Hij neemt het takenpakket van Jaap Jan Nienhuis grotendeels over. Roel is een bekende in het Simplerinvoicing-veld. Tot 2010 had Roel zijn eigen eInvoicing-bedrijf en in de begintijd van Simplerinvoicing maakte Roel deel uit van de Supervisory Board (SB).

De belangrijkste taken van Roel bestaan uit beleidsmatige ondersteuning, vormgeven en voorbereiding van meetings en dergelijke, programmamanagement en aanhaken van nieuwe participanten. Roel neemt daarnaast ook de eindverantwoordelijkheid voor het Simplerinvoicing-team binnen SIDN. Als het gaat om ondersteuning van participanten bij de technische aansluiting op het Simplerinvoicing-netwerk is Rik Ribbers nog steeds het aanspreekpunt, Kolette Visser blijft voor alle overige ondersteuning van participanten de contactpersoon.

Jaap Jan heeft per 1 januari 2017 afscheid genomen van SIDN en werkt dus niet meer voor de Stichting Simplerinvoicing. Hij vervolgt zijn Simplerinvoicing-avontuur vanaf die datum bij Simplerinvoicing-participant Tradeinterop. Jaap Jan heeft zowel voor Simplerinvoicing als voor SIDN een belangrijke rol vervuld en we zijn hem dankbaar voor zijn inzet, gedrevenheid en waardevolle bijdrage.

We wensen Roel en Jaap Jan veel succes in hun nieuwe uitdaging!

 

Meer nieuws

21 maart: workshop ‘Simplerinvoicing Access Point in één middag’ voor ontwikkelaars

Overzicht OIN’s Rijksoverheid voor e-facturatie