Het webinar ‘E-factureren aan de Rijksoverheid’ gemist?

Home / Actueel / Het webinar ‘E-factureren aan de Rijksoverheid’ gemist?

Afgelopen donderdag 15 december organiseerden wij vanuit Simplerinvoicing het webinar: ‘E-factureren aan de Rijksoverheid’. Michiel Henneke, marketingmanager Simplerinvoicing, vertelde wat e-facturatie inhoudt en wat er vanaf 1 januari 2017 precies verandert voor nieuwe leveranciers van de overheid.

Daarnaast gaf hij antwoord op vragen als: Wat is een e-factuur? Wat is het belang van e-factureren? Vanaf wanneer moet ik mij voorbereiden? Welke wijze van e-factureren kan ik kiezen? Hoe kan ik een e-factuur naar de Rijksoverheid sturen? En is er uitgebreid stilgestaan bij de verschillende mogelijkheden die er zijn om een e-factuur aan te leveren bij de Rijksoverheid.

Tot slot deelde Kees Visser van Managementboek.nl zijn ervaringen over e-facturatie via Simplerinvoicing en Tradeinterop.

Bekijk de opname van het webinar ‘E-factureren aan de Rijksoverheid’

 

Gerelateerd nieuws

Ruim 400.000 leveranciers kunnen e-factureren

Rijksoverheid kan e-facturen ontvangen in het Simplerinvoicing formaat (SI-UBL)

Vernieuwde get.simplerinvoicing.org

Eind 2018 UBL en UN/CEFACT CII verplicht voor overheden