Vernieuwde get.simplerinvoicing.org

Home / Actueel / Vernieuwde get.simplerinvoicing.org

Tijdens het congres ‘e-factureren in de praktijk’ op 7 december 2016 heeft Simplerinvoicing de nieuwe get.simplerinvoicing.org website onthuld. Doel van de website is om ondernememingen die willen overstappen naar e-facturatie snel te leiden naar de juiste aanbieder en informatie om e-factureren met Simplerinvoicing te activeren.

Hoe werkt het?
Een bezoeker is door zijn klant, leverancier of de overheid attent gemaakt op e-factureren met Simplerinvoicing. Door de Rijksoverheid bijvoorbeeld, omdat dit vanaf 1 januari a.s. verplicht wordt. Op de homepage kan de bezoeker de naam van zijn financiële softwarepakket invoeren of vrij zoeken naar aanbieders van financiële software die Simplerinvoicing ondersteunt. Om de juiste aanbieder te selecteren kunnen bezoekers diverse criteria invoeren (o.a. geschat factuurvolume). De data hiervoor en de software-informatie zijn aangeleverd door de Simplerinvoicing-participanten. Wanneer de bezoeker een pakket geselecteerd heeft wordt hij doorverwezen naar de site van de aanbieder. Indien een bezoeker een bepaald pakket niet kan vinden, kan hij ons hierop attent maken. Wij kijken dan of het pakket toegevoegd kan worden aan de lijst.

Ook is het mogelijk om zgn. maatwerkpartijen te zoeken: partijen die maatwerkintegratie met Simplerinvoicing kunnen leveren.

Elk pakket dat Simplerinvoicing ondersteunt (zowel LITE als FULL) wordt opgenomen op get.simplerinvoicing.org zodra een live implementatie is gerealiseerd. Hier kan de participant informatie delen over hoe ze haar klanten kan helpen, en hoe de klant kan beginnen met e-factureren via Simplerinvoicing.

Bekijk get.simplerinvoicing.org