Simplerinvoicing UBL specificaties beschikbaar online

Home / Actueel / Simplerinvoicing UBL specificaties beschikbaar online

SI-UBL-specs-online-toolVanaf vandaag zijn de SI-UBL specificaties beschikbaar in een online omgeving. Hierdoor wordt het voor partijen die de SI-UBL willen implementeren eenvoudiger om de specificaties door te lezen en te begrijpen. Daarnaast stelt de online omgeving ons in staat om uitgebreide voorbeelden te geven en betere invulinstructies op te nemen per factuurelement.

Iedereen kan gebruik maken van de online omgeving. Partijen die aangesloten zijn bij Simplerinvoicing (LITE- & FULL-participanten) kunnen inloggen met hun gebruikersnaam en wachtwoord en krijgen daarmee toegang tot de functionaliteit voor het stellen van vragen en het meepraten over de ontwikkeling van de standaard.

Versie 1.1 van de SI-UBL is beschikbaar in de online omgeving. Daarnaast wordt deze omgeving gebruikt voor het ontwikkelen van de volgende release van de standaard: versie 1.2 die in december dit jaar beschikbaar is.

Bekijk de SI-UBL specificaties online
Lid worden van de Simplerinvoicing community