SnelStart helpt mkb en zzp’er bij e-facuratie

Home / Actueel / SnelStart helpt mkb en zzp’er bij e-facuratie

Familiebedrijf SnelStart is in 1964 door Wim Ploeg sr. opgericht. De boekhoudsoftware, oorspronkelijk ontwikkeld voor eigen gebruik, is uitgegroeid tot een gemakkelijk en voordelig pakket dat door zo’n 54.000 ondernemers wordt gebruikt. SnelStart heeft ruim 100 werknemers en het kantoor bevindt zich op een unieke plek in Nederland: het prachtige eiland Texel. Met oog op de toekomst is SnelStart aan de slag gegaan met e-facturatie. Jakob Jan Brouwer, Partner Manager, en Daan van der Slikke, Product Owner bij SnelStart vertellen over hun visie en hoe zij te werk zijn gegaan.

SnelStart heeft in ongeveer vijf maanden e-facturatie binnen het boekhoudpakket gerealiseerd. Afgelopen maart heeft  een aantal kantoren de koppeling getest om op die manier de nodige feedback te verzamelen. Inmiddels kunnen de klanten van SnelStart volledig elektronisch factureren.
Maar hiermee is de kous niet af. Brouwer: ‘Wij zien onze rol voornamelijk bij het aandrijven van de 3.500 accountants- en administratiekantoren die werken met onze software. Deze administratiekantoren moeten vervolgens weer hun klanten gaan meenemen in dit proces.’

Lees het volledige interview

Lees hoe andere gebruikers Simplerinvoicing inzetten om kosten te besparen

Meer Simplerinvoicing nieuws

Opname webinar beschikbaar

Hoe werkt e-facturatie en wat moet je doen wanneer je over wilt gaan op e-facturatie? Tijdens het webinar ‘E-facturatie via Simplerinvoicing voor financiële professionals’ van 25 mei gaf Michiel Henneke, marketingmanager Simplerinvoicing, inzicht in belangrijke vraagstukken en acties. Gastsprekers Michel Veeken van Stedin (Netbeheer) en Matthijs Ribberink van Zirkzee Group (Accountants en Belastingadviseurs) vertellen hun ervaringen met de overstap naar e-facturatie via Simplerinvoicing.

Mei 2016: hoogste groei ooit!

De afgelopen maand is het aantal registraties van bedrijven in het netwerk van Simplerinvoicing gestegen van 1.674 naar 2.458 ten opzichte van de maand ervoor.
Een stijging van ruim 45%.

Artikel e-facturatie in Automatiseringsgids:

Bedrijven laten flinke besparing liggen

In Finland en Zweden is e-facturatie al jarenlang gemeengoed. De Automatiseringsgids deed onderzoek naar het e-facturatielandschap in Nederland en interviewde hiervoor o.a. Simplerinvoicing, Exact, Visma, Basware, Post NL, Yuki en Twinfield. Het resultaat: een interessante uiteenzetting van de diverse visies van belangrijke spelers.
logo---purple-on-whitede community van e-facturatie-, ERP- en accounting-softwareproviders
die e-factureren met UBL mogelijk maakt voor iedereen
Copyright 2015 Simplerinvoicing. Alle rechten voorbehouden.Ons adres is:
Stichting Simplerinvoicing
Postbus 3153
6802DD Arnhem
Nederland