Webinar: e-facturatie met Simplerinvoicing voor financiële professionals

Home / Actueel / Webinar: e-facturatie met Simplerinvoicing voor financiële professionals

Op 14 april kondigde het ministerie van Economische Zaken tijdens het Factuurcongres aan dat eind 2018 alle aanbestedende overheidsdiensten e-facturen moeten kunnen ontvangen. De Nederlandse overheid zal in 2016 al een e-factuur afdwingen bij haar leveranciers door een aanpassing in de algemene voorwaarden. Voor het formaat van de e-facturen gaat de overheid uit van drie standaarden waaronder Simplerinvoicing.

Voor financiële professionals is dit een belangrijke ontwikkeling. In de afgelopen jaren stapten steeds meer organisaties al af van papier en pdf voor hun facturen. Met deze stap van de overheid krijgt vrijwel iedere organisatie in Nederland ermee te maken.

Daarom organiseert Simplerinvoicing op woensdag 25 mei van 15.00 tot 16.00 uur een webinar om bedrijven op weg te helpen met e-factureren. Joppe Duindam, bestuursvoorzitter van de Stichting Simplerinvoicing, vertelt alles over e-facturatie via Simplerinvoicing. Hoe werkt e-factureren? Welke stappen moeten bedrijven nemen om straks e-facturen te kunnen verzenden en ontvangen?

Vervolgens interviewt Michiel Henneke, marketingmanager van Simplerinvoicing, twee vooruitstrevende organisaties die al factureren via Simplerinvoicing. Wat is voor hen aanleiding geweest om met e-facturatie te beginnen? Hoe verliep de implementatie? Welke resultaten hebben ze geboekt en waar zit voor hen de winst? Tot slot reiken ze tips aan en geven ze hun visie op de toekomst van e-facturatie.

Meld je aan voor het webinar e-facturatie met Simplerinvoicing op de website van OnlineSeminar: https://www.onlineseminar.nl/sidn/webinar/11934/e-facturatie-met-simplerinvoicing-voor-financiele-professionals/