Simplerinvoicing nieuwsbrief december 2015

Home / Actueel / Simplerinvoicing nieuwsbrief december 2015

iBestuur Congres 2016Simplerinvoicing case op programma iBestuur Congres 2016

E-factureren breekt door. Overheden moeten over. Wat valt te leren van een koploper uit de zorg?

Erwin Suthof, hoofd personeel en salarisadministratie bij TriviumMeulenbeltZorg (TMZ) spreekt op 20 januari 2016 tijdens het iBestuur Congres over hun overgang naar  e-facturatie. Bestuurlijke en organisatorische aspecten komen voorbij, maar ook de strategische keuzes en concrete aanpak.

Lees de volledige case van TMZ

150901 e-factuur GemeentesStappenplan e-factureren voor gemeentes

Simplerinvoicing werkt nauw samen met het Kwaliteitsinstituut Nederlandse Gemeentes (KING) om gemeentes te helpen te starten met e-factureren.  Simplerinvoicing heeft invulling gegeven aan sessie waarin een stappenplan met gemeentes is gedeeld hoe gemeentes kunnen komen van visie tot realisatie van e-factureren.

Download hier de presentatie (Nederlands)

Simplerinvoicing op ECP Jaarcongres151119-ECP-Jaarcongres-stand-Simplerinvoicing-tmb

Simplerinvoicing stond op het ECP Jaarcongres met haar eigen stand. Een inspirerende dag met als thema ‘het hart van de digitalisering’. Een thema dat Simplerinvoicing goed past, want digitalisering is ook het aan elkaar verbinden van ERP-, accounting- en e-facturatiesoftware. Bezoekers konden zien hoe eenvoudig een e-factuur gemaakt wordt in het ene systeem en binnen een minuut ingeboekt is in een ander boekhoudsysteem.

logo---purple-on-whiteVerzenden en ontvangen van elektronische facturen
met uw eigen systeem, zonder aanpassingen
Copyright 2015 Simplerinvoicing. Alle rechten voorbehouden.Ons adres is:
Stichting Simplerinvoicing

Postbus 3153
6802DD Arnhem
Nederland