Simplerinvoicing nieuwsbrief november 2015

Home / Actueel / Simplerinvoicing nieuwsbrief november 2015

Simplerinvoicing nieuwsbrief november 2015
Click here for English version

Visma AccountView live met Simplerinvoicing

Visma Accountview is toegetreden tot het Simplerinvoicing netwerk. Daarmee wordt het voor klanten van Visma en Accountview mogelijk om elektronische facturen te versturen naar en te ontvangen van andere partijen die Simplerinvoicing gebruiken.
Visma Accountview had voor accountants al een Simplerinvoicing koppeling in combinatie met eVerbinding, maar met de directe koppeling die Visma Accountview nu heeft kunnen ook de zakelijke klanten profiteren van e-factureren.
De functionaliteit, bekend onder de naam Visma AutoInvoice, zal de komende maanden ook beschikbaar komen voor de volgende Visma-producten: Visma eAccounting, Visma.net Financials, Visma Mamut en Visma Severa.

Demo Simplerinvoicing op Jaarcongres ECP 19 november

Hoe werkt Simplerinvoicing nu eigenlijk? Dat is een vraag die we vaak horen. Tijdens het Jaarcongres ECP morgen laten we zien hoe Simplerinvoicing ervoor zorgt dat een factuur vanuit het ene systeem seconden later verschijnt in het andere systeem.

Het Jaarcongres ECP is voor professionals uit overheid, bedrijfsleven, wetenschap en andere organisaties. Dit jaar is het thema: in het hart van de digitalisering! Het staat geheel in het teken van de laatste ontwikkelingen en innovaties in de informatiesamenleving. Onderwerpen als internetveiligheid, big data, 3D printing, eHealth, robotisering, eID, internetstandaarden, maar ook ethische en maatschappelijke vraagstukken in dit kader komen aan bod. Simplerinvoicing is te vinden op de stand van SIDN op het netwerkplein in het hart van de Fokkerterminal.

Exact Online: vroeg gestart met e-facturatie

Exact ziet e-facturatie als de toekomst en is daarom vanaf het begin actief betrokken geweest. Exact Online was eind 2014 het eerste ERP-systeem dat e-facturatie aanbood. Inmiddels worden maandelijks 38.000 e-facturen via Exact Online verstuurd.  Meer dan 30.000 bedrijven ontvangen maandelijks in Exact Online een of meer UBL-facturen. Exact ziet de UBL-standaard van Simplerinvoicing als de toekomstige standaard voor e-facturatie in Europa en is daarom nauw betrokken bij de ontwikkeling en adoptie van deze standaard. We interviewden Thijs Sauer, Sr. Product Marketing Manager Nederland bij Exact over zijn visie op e-facturatie en de voordelen voor ondernemers en accountants. Lees het interview…
logo---purple-on-whiteVerzenden en ontvangen van elektronische facturen
met uw eigen systeem, zonder aanpassingen
Copyright 2015 Simplerinvoicing. Alle rechten voorbehouden.Ons adres is:
Stichting Simplerinvoicing

Postbus 3153
6802DD Arnhem
Nederland