Simplerinvoicing meer dan alleen kostenbesparing voor TMZ

Home / Actueel / Simplerinvoicing meer dan alleen kostenbesparing voor TMZ

TMZ-logoTriviumMeulenbeltZorg (TMZ) is een van de grootste zorgorganisaties in de regio Twente. Bij TMZ zetten ruim 1.900 medewerkers en 1.300 vrijwilligers zich dagelijks in om ouderen en chronisch zieken goede en persoonlijke zorg te bieden. TMZ heeft op haar crediteurenadministratie één FTE voor bijna 600 factuurrelaties en 70.000 inkomende facturen per jaar. Dat kan omdat de meerderheid van die facturen volledig elektronisch verwerkt wordt. Een groot deel daarvan wordt sinds kort via Simplerinvoicing ontvangen.

Simplerinvoicing is meer dan alleen een manier om kosten te besparen. Het kan ook gebruikt worden om de kwaliteit van het inkoop- en facturatieproces te verhogen.

Erwin Suthof – hoofd personeel en administratie TMZ: “Wij hebben nu een veel betere business intelligence dan voorheen, doordat iedere regel van een factuur geadministreerd wordt. Deelleveringen kunnen beter worden herkend en betalingen kunnen sneller worden uitgevoerd voor die delen die wel zijn geleverd. Binnen TMZ hebben wij nu op artikelniveau nauwkeurig inzicht in wat precies besteld, geleverd en gefactureerd wordt.”