Simplerinvoicing nieuwsbrief juli 2015

Home / Actueel / Simplerinvoicing nieuwsbrief juli 2015

Simplerinvoicing nieuwsbrief juli 2015
Click here for English version

Saxenburgh succesvol met Simplerinvoicing

Saxenburgh Groep is een zorggroep in oost-Nederland met 30.000 facturen per jaar en 1.000 leveranciers. Door een succesvolle implementatie van Simplerinvoicing heeft Saxenburgh een grote besparing gerealiseerd. Lees meer…

Pagero wordt lid van Simplerinvoicing

Pagero, een Europese e-facturatiedienstverlener met het hoofdkantoor in Zweden, is toegetreden tot het Simplerinvoicing netwerk. Hierdoor kan Pagero facturen verzenden naar- en ontvangen van het Simplerinvoicing netwerk. Pagero verwacht vanaf September Simplerinvoicing aan hun klanten aan te bieden. Lees meer…  (engels)

Steeds meer pakketten ondersteunen Simplerinvoicing UBL-formaat

Steeds meer ERP- en Accountingsoftwarepakketten implementeren het Simplerinvoicing UBL-formaat (SI-LITE). Hierdoor kunnen e-facturen tussen softwarepakketten worden uitgewisseld en worden e-facturen direct ingelezen. Niet meer overtypen en niet meer scannen. Dit wordt gecoördineerd door de UBL-ketentest. Lees meer…
Lees hier meer over het verschil tussen SI-LITE en SI-FULL
logo---purple-on-whiteVerzenden en ontvangen van elektronische facturen
met uw eigen systeem, zonder aanpassingen
Copyright 2015 Simplerinvoicing. Alle rechten voorbehouden.Ons adres is:
Stichting Simplerinvoicing

Postbus 3153
6802DD Arnhem
Nederland