TIE Kinetix introduceert website om papierloos te factureren

Home / Actueel / TIE Kinetix introduceert website om papierloos te factureren

Als speler op het gebied van e-invoicing wil TIE Kinetix met deze portal leveranciers aan overheid, gemeenten en aangesloten bedrijven een mogelijkheid bieden om onderling veilig en kosteloos te factureren. Na een jarenlange samenwerking met Logius kan www.papierloosfactureren.nl nu als zelfstandige en onafhankelijke oplossing worden aangeboden.

De nieuwe website van papierloosfactureren.nl stelt zowel de leverancier als de afnemer in staat om via dit portaal facturen uit te wisselen met aansluitingen op Digipoort, Simplerinvoicing en het TIE Kinetix Business Network en eigen erp-omgevingen.

e-invoicing
Natascha Heijboer, country manager Benelux van TIE Kinetix: “Met dit portaal maken we het gebruik van e-invoicing heel laagdrempelig en kunnen overheid en bedrijfsleven echt invulling geven aan een gestructureerde en vooral duurzame oplossing om het aantal papieren facturen omlaag te brengen. Het vraagt vaak hoge automatiseringsinvesteringen om elektronische facturatie mogelijk te maken. Met deze online oplossing wordt elektronisch factureren met de overheid en bedrijfsleven bereikbaar voor iedereen.”