Simplerinvoicing in ‘De complete gids Elektronisch factureren 2015’

Home / Actueel / Simplerinvoicing in ‘De complete gids Elektronisch factureren 2015’

Coevorden, 24 september 2014

Elektronisch factureren begint steeds meer ingeburgerd te raken. Gerard Bottemanne (GBNED) en Marcel Wiedenbrugge (WCMConsult) hebben de afgelopen maanden het actuele aanbod van toepassingen en diensten op het gebied van elektronisch factureren in Nederland in kaart gebracht. Het resultaat van deze samenwerking is het meer dan 200 pagina’s tellend onafhankelijk rapport “De complete gids Elektronisch factureren 2015”.  In hoofdstuk 2, pagina 16 wordt Simplerinvoicing besproken.

Het rapport heeft als belangrijkste doel het aanbod van software en diensten op het gebied van elektronisch factureren zo volledig mogelijk in beeld te brengen. Om deze software op de juiste manier te kunnen positioneren wordt uitleg gegeven van enkele veelgebruikte begrippen en standaarden. Ook wordt stilgestaan bij wet- en regelgeving en het Keurmerk E-factureren. Het proces van inkoop tot en met betaling (Purchase to pay) in relatie met elektronisch factureren wordt behandeld, evenals de relatie met scannen en herkennen van boekingsdocumenten en RGS (Referentie grootboekschema). Ervaringsdeskundigen Friso de Jong, Fred van Blommestein en Peter Potgieser komen ook aan het woord.

Inzicht in softwaretoepassingen en diensten op het gebied van elektronisch factureren bestrijkt het grootste deel van het rapport, onderverdeeld naar:

  1. Online Elektronisch factureren;
  2. Elektronisch factureren en factuurverwerking;
  3. Boekhoudsystemen met elektronisch factureren;
  4. E-factureren diensten en tools
  5. E-factureren consultancy- en implementatiepartners.

Dit rapport is bedoeld voor iedereen die zich bezighoudt met elektronisch factureren of dit overweegt.

Het rapport “De complete gids Elektronisch factureren 2015” is gratis op te vragen via  http://www.ictplaza.nl/brx/5050/1