SRA ondersteunt Simplerinvoicing

Home / Actueel / SRA ondersteunt Simplerinvoicing

Tony van Oorschot van de Samenwerkende Registeraccountants en Accountants-Administratieconsulenten (SRA) presenteerde Simplerinvoicing tijdens de bijeenkomst van het Kennisplatform administratieve software op het Factuurcongres 2013, een jaarlijks evenement dat dit jaar georganiseerd werd op donderdag 11 april in het Evoluon te Eindhoven.

In de presentatie is nader ingegaan op het facturatie landschap in Nederland en hoe Simplerinvoicing dit landschap voor altijd zal veranderen. Meer informatie is verstrekt over wat Simplerinvoicing precies is en de organisatie & planning van de ontwikkelfase waarin 13 marktpartijen en Logius, die namens de overheid participeert, betrokken zijn. Verder is nadere informatie verstrekt over welke marktpartijen, in een later stadium van het project, een Simplerinvoicing deelnemer zouden kunnen worden.

130411 Presentation Simplerinvoicing_Invoicecongres 2013

130411 Presentation Simplerinvoicing_invoicecongres 2013 – Marco Pastors