Simplerinvoicing samenwerking breidt uit met InvoiceSharing voor brede inzet e-facturatie

Home / Pers / Simplerinvoicing samenwerking breidt uit met InvoiceSharing voor brede inzet e-facturatie
In Pers

InvoiceSharing is als eerste nieuwe lid toegetreden tot de Simplerinvoicing samenwerking. In totaal werken nu 15 marktleidende Nederlandse en Finse organisaties op het gebied van e-invoicing en administratieve software samen. Gezamenlijk wordt gestreefd naar een brede acceptatie, standaardisatie en daardoor meer eenvoudige implementatie van e-invoicing. Door het bundelen van de krachten, wordt elektronisch factureren voor organisaties nu echt eenvoudig.

Simplerinvoicing is een netwerk van samenwerkende software en e-facturatie dienstverleners, inclusief de overheid, die het direct uitwisselen van e-facturen tussen ERP software en e-facturatie diensten mogelijk maakt. Door gegevens aan elkaar te koppelen, zorgt Simplerinvoicing ervoor dat organisaties die gebruik maken van de diensten van een van de vijftien service providers direct digitaal bereikt kunnen worden met zowel uitgaande als inkomende facturen.

Over InvoiceSharing

InvoiceSharing gelooft in het einde van papieren facturen en combineert een unieke technologie met een ontwrichtend business model. InvoiceSharing heeft een online platform ontwikkeld waar iedereen gratis digitale facturen kan versturen en ontvangen. Tevens wordt elke financieel systeem gratis gekoppeld. Er is één betaalpunt, op een moment dat een belangrijke toegevoegde waarde wordt geleverd. InvoiceSharing is mede ontstaan uit een samenwerking met Intrakoop, waarbij voor de Nederlandse zorg digitale facturen beschikbaar worden gemaakt en vele leveranciers in deze sector InvoiceSharing gebruiken om gratis facturen te versturen. Op 2 december wordt een belangrijke mededeling gedaan die de wereld van e-invoicing/digitale facturen verder zal veranderen.