Simplerinvoicing voor participanten: Simplerinvoicing staat voor simpeler factureren!

Home / Pers / Simplerinvoicing voor participanten: Simplerinvoicing staat voor simpeler factureren!

Simplerinvoicing is een nieuwe eenvoudige manier waarmee iedereen elektronisch facturen kan versturen en ontvangen. Zonder papier en zonder gedoe. Maar wel betrouwbaar. Of u nu een kleine of een grote onderneming bent, een consument of een overheidsorgaan, u kunt nu elke factuur verwerken in uw boekhoudsoftware of ERP-software, of zelfs via uw e-mailaccount.

Een groeiend aantal dienstverleners ondersteunt Simplerinvoicing, waardoor het geen probleem is om één te vinden die bij uw wensen en budget past – klik hier voor de volledige lijst.

Voordelen voor kopers en verkopers:

  • Voor iedereen toegankelijk: Simplerinvoicing is snel, eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Iedereen die een factuur moet versturen of betalen kan nu profiteren van de voordelen van elektronische facturering.
  • Gebruiksvriendelijk: zolang zowel de verkoper als de koper een dienstverlener gebruiken die meedoet met Simplerinvoicing, hoeven ze alleen maar een geldig adres (bijvoorbeeld kvk-nummer of btw-nummer) te delen om facturen uit te wisselen. Daarna is het proces volledig geautomatiseerd.
  • Flexibel en veilig: als u werkt met een ERP-systeem of boekhoudsoftware, dan wordt Simplerinvoicing in uw bestaande systeem of software geïntegreerd. Zo niet, dan kunt u, net zo gemakkelijk als PDF, facturen uit wisselen door te versturen als e-mail met een xml bijlage. De service is hoe dan ook snel, efficiënt en veilig.
  • Bespaart tijd en geld: U hoeft niet meer te printen, geen facturen meer op de post te doen, en ook geen facturen meer te ‘scannen & herkennen’ waardoor u niet alleen tijd bespaart, maar ook fors bespaart op de administratiekosten.
  • Oplossingen op maat: Of u nu een grote onderneming of overheidsorgaan met veel in- en uitgaande facturen bent, of een incidentele gebruiker die af en toe een factuur moet versturen of betalen, er is altijd een Simplerinvoicing-oplossing die bij u past.
  • Naleving van overheidseisen: Simplerinvoicing voldoet aan de nationale en Europese regelgeving, met inbegrip van de hoogste normen voor online beveiliging, zodat iedereen het systeem kan gebruiken met volledig vertrouwen.
  • Steun van de Overheid: Simplerinvoicing heeft de volledige steun van het Ministerie van Economische Zaken en Logius, de Nederlandse e-overheid service. Andere Europese overheden en openbare instellingen zullen naar verwachting snel volgen.

Deelnemen aan de toekomst van e-facturatie? Neem contact op!